Išskirtiniais rankų darbo desertais smaližius džiuginanti kaunietė Laima Vizbarienė (43 m.) dėl konkurencijos nė trupučio neišgyvena – pati norinčiuosius moko savo kūrybos paslapčių ir yra įsitikinusi, kad vietos po saule užteks visiems. „Tikiu gausa, o ne stygiumi, niekas nieko iš manęs neatims. Juk ir mano mokytojai savo patirtimi pasidalijo su manimi“, – „Stiliui“ sakė ji. Kiekvienas su meile ir atsakingumu Laimos pagamintas desertas – vis kitoks. Vienodų nėra nei skonių, nei formų. Pasak moters, lietuviai jau pratinasi ir prie prancūziškų putėsių tortų, tačiau klasikos mėgėjams ji siūlo ir kitokį pasirinkimą – tradicinius biskvitinius saldėsius. „Tai yra modernūs desertai, kurie išsiskiria savo tekstūra, forma ir skoniu. Tai švelnus, lengvas desertas, kurio viduje ryškus vaisių sluoksnis, subtilus kremo užpildas, traškus sluoksnis, porėtas biskvitas ir visa tai apdengia lengvas kaip debesys, tirpstantis burnoje kremas. Išskirtinis ir unikalus toks desertas ne tik išorėje, bet ir viduje. Tai panašu į ledus, kurie išlaiko savo formą ir neištirpsta, dėl to jį privaloma laikyti šaldytuve!